Fristap heeft best wel wat waters doorzwommen om tot zijn plaat ‘Het Transland’ te komen. Dit verhaal vertelt hij in een interactieve voordracht zonder geheimen. Je krijgt een blik achter de schermen bij het creatieve proces dat een singer-songwriter doormaakt, van idee tot resultaat. Dat gaat natuurlijk bij iedereen anders, maar toch zijn er een aantal onmiskenbare wetten. Je leert ze en zal zien dat je deze kan toepassen bij het uitwerken van gelijk welk concept. Dat hoeft niet eens iets artistieks te zijn.

En er valt meer te vertellen. Want ‘Het Transland’ is een conceptalbum over verlies. De verwerking van zijn verdriet zette voor Fristap een kettingreactie in gang van intense zelfreflectie en zelfontplooiing. Hij werd daardoor een completer, gelukkiger mens met een nieuwe, gezondere mindset. En al zegt hij het zelf, ook een betere vriend, familielid of collega.

Het publiek wordt aangemoedigd kritische vragen te stellen en kan de opgedane kennis meteen toepassen met papier, pritt en schaar. Tijdens het luisteren krijgt iedereen de kans een eigen kunstwerkje te maken. Na afloop van de voordracht kan je dat werk laten zien, of gewoon bij mekaar frommelen en de vuilbak in jassen. Want om tot mooie resultaten te komen moet elke artiest of ondernemer zonder angst durven experimenteren, bouwen, weggooien en weer bouwen.

Inclusief knutselmateriaal en een gratis CD voor elke deelnemer.

Info en boeken via hallo@fristap.com of +32479020905