Laat je inspireren door onderstaande voorbeelden en doe maar een voorstel!

 

Voorbeeld 1: De Mad Hatter Workshop

Bij een gezellige wintermarkt was het thema dat jaar ‘Alice in Wonderland’. De organisatoren vroegen Fristap om voor de kinderen een hoofddeksel te knutselen uit karton, dat ze dan zelf konden versieren met gekleurd papier en Pritt. Super leuk was dat! De hele markt liep vol met geflipte hoeden, petten, kronen en zelfs kerstmutsen!

Voorbeeld 2: De Bling Bling Workshop

Op een verjaardagsfeestje van een 8 jarige konden de feestneuzen zich samen met Fristap en zijn karton helemaal pimpen tot gangsta rappers. Bling bling kettingen, trucker caps, kartonnen iPhones, zonnebrillen,… En dan lekker stoer dansen op de tonen van Warren G en Wu Tang Clan bij Fristap z’n DJ booth!

Voorbeeld 3: De Otter en de Zeester

Fristap die werkte nog een tijdje in een tehuis voor mensen met een beperking. Daar speelde hij nostalgische liedjes voor de cliënten die dan uit volle borst gingen meezingen of bijna met stoel en al opstegen van opwinding. Hij vindt het heerlijk om met zijn gitaar langs te gaan in bijvoorbeeld een leefgroep of een rusthuis en de mensen daar een leuke tijd te geven.

 

Info en boeken via hallo@fristap.com of +32479020905